Anmälan till Instruktörsutbildning i
Medicinsk Barnyoga
 Hösten 2022

En utbildning för dig som arbetar med barn och ungdomar.
Här får du verktyg för mindre stress och bättre mående hos våra barn.


Nytt hos oss 2022!!

Fr.om i år kan du välja att gå endast barnyoga eller tonårsyoga!
Vill du gå båda får du 20% rabatt på andra utbildningen om du går den inom 1 år efter den första.

Läs mer vad som ingår i Medicinskyoga & Mindfulness för tonåringar här:

Sammanfattning av kursen

Barn och unga är otroligt stressade idag. Med verktyg som andningsövningar, yoga, mindfulness och rörelseglädje till musik kan vi hjälpa dem att hantera motgångar och stress mycket bättre vilket ger dem bättre livskvalitet samt leder till minskad psykisk ohälsa.

Mellan träffarna online får du mindre case för att utmana dig i hur du kan arbeta genom att kombinera dina tidigare kunskaper och nya du får i kursen.

Du får även en mindfulnesskurs på 10 veckor att göra för egen del i första hand och skriva ner reflektioner i ett google dokument som du får feedback på. Detta är något som brukar vara otroligt uppskattat av våra deltagare och blir en hjälp i en stressig vardag .

När du anmäler dig här på sidan så lämnar du din mail och får skapa ett login. Dessa uppgifter använder du sedan för att få tillgång till allt material som ingår i kursen.

Vi behöver börja med oss själva för att på bästa sätt kunna nå våra barn och unga. Du kan läsa mer på hemsidan www.medicinskbarnoungdomsyoga.se

Datum & Upplägg

Barnyogainstruktörsutbildningpå Distans

17-18/9 -22 kl. 9-12.30
ONLINE
Presentation & introduktion till  barnyoga, intro mindfulness, rörelseglädje till musik, meditationer & andningens magi

8/10 - 22 ca kl. 9-12.30 
ONLINE
Stress, psykisk ohälsa & diagnoser.
Yoga vid fysiska funktionshinder.

29/10 ca kl. 9-12.30 
ONLINE
Yoga i olika verksamheter & som egenföretagare. Utbildade instruktörer från olika verksamheter gästar oss från. Studier/ forskning

3/12 - 22 kl. 9-12.30
ONLINE
Vi knyter ihop mindfulnesskursen som du gjort med hur du kan arbeta med mindfuless med barn
Från utbildning till verksamhet
Diplomering


Barnyogainstruktörsutbildning i Stockholm

17-18/9 -22 kl. 9-16
På plats i Stockholm (info om lokal kommer)
 
Presentation & introduktion till  barnyoga, intro mindfulness, rörelseglädje till musik, meditationer & andningens magi  

8/10 - 22 ca kl. 9-12.30 
ONLINE
Stress, psyisk ohälsa & diagnoser  

29/10 ca kl. 9-12.30 
ONLINE
Yoga i olika verksamheter & som egenföretagare. Utbildade instruktörer från olika verksamheter gästar oss från. Studier/ forskning  

26/11 - 22 kl. 9-16
På plats i Stockholm

Vi knyter ihop mindfulnesskursen som du gjort med hur du kan arbeta med mindfuless med barn Från utbildning till verksamhet 
Diplomering!


Barnyogainstruktörsutbildning Malmö

22-23/10 -22 kl. 9-16 
På plats i Malmö (info om lokal kommer)
Presentation & introduktion till barnyoga, intro mindfulness, rörelseglädje till musik, meditationer & andningens magi 

19/11 - 22 ca kl. 9-12.30 
ONLINE
Stress, psykisk ohälsa & diagnoser

 4/12 ca kl. 9-12.30 
ONLINE
Yoga i olika verksamheter & som egenföretagare. Utbildade instruktörer från olika verksamheter gästar oss från. Studier/ forskning

 28/1- 23 kl. 9-16
På plats i 
Malmö 
Vi knyter ihop mindfulnesskursen som du gjort med hur du kan arbeta med mindfuless med barn Från utbildning till verksamhet 
Diplomering!


Förkunskaper!

Det enda du behöver ha är ett brinnande intresse för att stötta barn & unga till bättre mående! ❤︎

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften återfås vid avbokning senast 1 månad före kursstart.
Resterande belopp, 5000:- kommer på faktura ca 1 månad före kursstart.
Du kan dela upp betalningen utan extra kostnad, meddela Sanna när du får info om utbildningen på mail. 

500 :-

I kursen ingår:

- 2 digitala kompendium, teori & praktik
   (tillgång så länge du vill)
- Ljudfiler med mantrameditationer från MediYoga.
- 10 veckors mindfulnesskurs.
- 1 individuell coaching med Sanna online under första året från kursstart.
- Diplomering efter inlämnade uppgifter.
- Stöttning i gemensam instruktörsgrupp på fb
- Instruktörsmöten ca 2ggr/ år

Vill du ha mer detaljerad information om utbildningen gå till:
www.medicinskbarnoungdomsyoga.se

Cathrin

Yogalärare

Jag gick utbildningen på distans och jag tyckte att kursportalen var användarvänlig, lättillgänglig, överskådlig och tydlig.  Materialet var gediget, innehållsrikt och väl utarbetat material. Bra med videos och ljudfiler. Fantastisk kursledare som med värme och glädje skapar trygghet och delaktighet i gruppen. Sanna är otroligt kunnig, pedagogisk och tydlig. Så oerhört starkt och fint att hon fortsatt på egen hand med denna utbildning. Du gör skillnad för så många!

Jessica

Arbetsterapeut

Jag gick utbildningen på distans. Det var lättillgängligt med samtlat material i en kursportal. Upplägget var riktigt bra. Det var så bra att samtidigt gå mindfulnessdelen och jobba med sig själv.
Bra med gemensamt googledokument där Sanna kommenterade och gav feedback.

Utbildningsmaterialet var fint, omfattande och tydligt. Riktigt bra kursledare. Tydlig och inspirerande! Inkluderande och verkligen rätt person på rätt plats. Har känt ett stort engagemang och alltid fått svar på frågor och stöttning när det behövts genom hela utbildningen.

Elisabeth

Sjuksköterska

Det var bra variation på att själv "få vara barnet", göra övningar , teori och avslappning. Bra och engagerade ledare. Sanna är väldigt stöttande och peppande, verkligen engagerad i att vi ska lyckas bli trygga i rollen som instruktörer. Kommer aldrig med kritik om den inte är konstruktiv, vilket har gjort att jag velat förbättras och bli en bra instruktör.

Sanna är lugn, saklig ,kunnig,och har en förmåga att engagera deltagarna samt känna av var deltagarna känslomässigt befinner sig och då anpassa sitt stöd till deltagaren. Utbildningen kom i helt rätt tid för mig och med Sannas stöd och peppande så har jag fått en ny framtid!!!

Anneli

Barnskötare

Jag blev erbjuden av jobbet att gå utbildningen. Det var ett intressant och lärorikt innehåll och var skönt med en mindre grupp på min arbetsplats. Vi gick fram i lagom takt och det var bra med mycket reflektionstid. Sanna är tydlig, saklig och har en otrolig karisma. Jag ska nu arbeta med yoga i yrket hädanefter.  Jag har utvecklats som person med utbildningen. Den har även hjälpt mig själv att hitta strategier till ett bättre liv med avslappning och andningstekniker. Tack för allt!

Liselotte

Socionom

Väldigt inspirerande innehåll och lärare! Bra och innehållsrikt kompendium med både teori och övningar samt användbara ljudfiler. Sanna är väldigt kunnig i sitt område och lever dessutom som hon lär. Hon är varm och generös samt delar frikostigt med sig av sig själv och allt hon kan.

Online träffarna var bra då man håller en relativt tät kontakt mellan de fysiska träffarna. Bra också med uppgifterna som vi sedan diskuterade under träffarna. Detta gjorde att man tvingades tänka till. Tacksam att vi fick ta del av mindfulness-kursen varje vecka utöver allt det andra. Detta är någonting jag kommer ha mycket glädje av för egen del. Det ska bli roligt att använda det i arbetet också.  

Det är en jättebra och användbar utbildning som visserligen ska användas i arbetet med barn men det ger väldigt mycket till din egen utveckling också. För egen del känner jag att jag har fått många redskap jag sökte att använda när jag arbetar med barn i skolan