Måste Detox

Avgifta dig från måsten, något som skapar stor stress i din vardag

Peace is accepting today, releasing yesterday & giving up the need to control tomorrow

Jag måste handla innan jag kan åka hem......
Jag måste bli bättre på att ta hand om mig själv......
Jag måste träna någon dag denna veckan.......
Jag måste fixa......
Jag måste....
.

Vad händer i dig när du läser detta?
Känner du igen dig?


Har du också många saker du känner att du måste som samlas på hög och tillslut vet du knappt var du ska börja och det känns bara stressigt och jobbigt med allt du måste hinna med?
Du har ju trots allt bara 24 timmar per dygn precis som alla andra och det är inte rimligt att du större delen av dem ska känna dig stressad och så fort ett måste är avbockat dyker ett nytt upp......

Känner du fortfarande igen dig lite?
Då kanske denna guide är något för dig........

I denna lättillgängliga och enkla guide får du lära dig hur du kan avgifta dig från dina måsten.
Jag ger dig enkla tips som du direkt kan ta in i din vardag utan större ansträngning. 

Min relation till Måste Detox

Livet är fyllt av måsten och så har det varit för mig under lång tid i livet. Jag hade ständigt en känsla av att ligga ett par steg efter och hade jag klarat av ett måste och kände att jag var lite ikapp så dök ett nytt upp. Det kändes som om jag byggde små berg av måsten och tillslut var stressnivåerna så höga i kroppen att den skrek för att få mig att förstå att det här inte var hållbart längre.

Efter skador och utbrändhet så har jag successivt under många år arbetat på att hitta en ny balans i livet, min balans och min väg. För att inte falla tillbaka och för att fortsätta njuta av mitt liv så blev det nödvändigt att hitta något sätt att avgifta mig från måsten.

Jag har nu gjort det i flera år och det finns de som blir lite provocerade över mitt sätt att tänka men faktum är att detta fungerar och är hållbart.

Jag har använt mig av detta i en hel del coachingar och pratar ofta om det i utbildningar jag håller och ofta är det just detta som många i efterhand känner gjorde den största skillnaden i deras vardag direkt när de började använda måste detoxen som är enkel och effektfull.

Nu känner jag att det är dags att ge fler möjligheten till att med denna lilla ansträngning göra stora förändringar i sitt liv.


Fokusera på det du kan påverka!

Stress är vår tids största folksjukdom och ligger bakom otroligt mycket lidande.
Stress har alltid funnits och kommer alltid att finnas och med det stressade samhälle med ett konstant informationsflöde som idag finns så behöver vi lära oss vad vi kan göra för att må bättre.

Det är lätt att ha åsikter om att saker borde vara på ett annat sätt. Det är otroligt lätt att lägga saker utanför dig själv och känna du blir drabbad. Ja saker utanför påverkar dig massor och ja du kanske drabbas av en hel del men för att inte fastna i lidandet så behöver du ta ansvar för dig själv och din hälsa genom att foksuera på vad du faktiskt kan påverka.

Måste Detoxen kommer att hjälpa dig att må bättre och jag finns här längs din väg om du behöver hjälp att bolla något.

Måste Detoxen har varit ett månads tema i Feelgood Tribe så om du väljer Måste Detox Package så får du inte bara ljudfil och pdf utan även 3 yogapass kopplat till temat inkl. meditation. 

Måste Detoxen är för dig som;

❤︎ känner dig stressad mest hela tiden
❤︎ är utbränd eller balanserar på gränsen
❤︎ känner att din vardag är full av "måste" och "borde"
❤︎ känner att du gör allt för alla andra men inte hinner med dig själv
❤︎ känner att du behöver en förändring men saknar ork att ta tag i det
❤︎ längtar efter återhämtning och påfyllning av energi men inte vet hur du ska få in det i din vardag
      för det är alltid något du måste först
❤︎ känner att du alldeles för sällan gör roliga saker eller skrattar
❤︎känner att din hög med måsten aldrig blir mindre


Måste Detoxen ger dig bl.a

❤︎känsla av att få mer tid
❤︎mer skratt
❤︎mindre stress
❤︎lugn och ro
❤︎trygghet
❤︎inre frid
❤︎känsla av att ditt liv inte styrs av måsten
❤︎valfrihet
❤︎ självkärlek
❤︎ självförståelseMåste Detox Read

Du får guiden i pdf: form som du enkelt kan läsa online eller ladda ner för utskrift. Du har tillgång till guiden så länge du vill.

Ditt pris 199:-


Måste Detox Listen

Du får guiden som ljudfil i mp3 format som du enkelt kan lyssna till när och var du vill. Du kan även ladda ner och lyssna offline. Du har tillgång till guiden så länge du vill.  

Ditt pris 249:-

Måste Detox Package

Du får tillgång till inehållet från både read och listen så du kan välja när du vill läsa och när du vill lyssna. Som bonus får du även med 4 yogapass som deltagarna i Feelgood Tribe fick göra när Måste Detoxen var månadens tema.

Ditt pris 499:-

Du gör ditt val i kassan 

Innehåll

Ann-sofie

Deltagare i Feelgood Tribe

Å vad detta har hjälpt mig. Jag är så tacksam för att jag är där jag är idag! All kärlek & tacksamhet till dig finaste Sanna!

Johanna

Coachingklient

Jag har aldrig tänkt så här men vilken stor skillnad det har gjort i min vardag! Det är så mycket lättare att få saker gjorda & jag känner mig mycket gladare! Tack!

Sanna Lohm